Vill du göra en bokning? Klicka på knappen jämte eller ring oss på 031-600 601.

 

 NYHET! Vinterkur 50 min + PureRelax


Vinterkur Ginger Dream

Kom in på en värmande och muskelavslappnande spakur.

 

Du får först ett masserade jetbad med eucalyptus som är skönt för värkande muskler och lindrar förkylningsbesvär. Därefter får du en avslappningsmassage på hela kroppen med Ginger Bath & Body Oil. Denna ekologiska olja med ingefära och marockansk koriander går på djupet för att ge en avslappnande effekt på ömmande muskler och leder och bidrar till att hämma inflammationer. Den ger även ökad energi, stärker sinnena, återfuktar och ger näring till huden.

 

Pris: Mån-tors: 699 kr | Fre-Sön: 999 kr

Behandlingen ska bokas och utföras innan 1/3 2018 och kan ej kombineras med andra rabatter.NYHET! Bambukur 100 min


Bambukuren inleds med ett muskelavslappnande massage bad. Sedan får du en längre bambumassage, en terapeutisk och holistisk massageupplevelse.

 

Användandet av bambupinnar ger hälsosam cirkulation, hjälper till med utrensning och är skönt vid spända muskler.

 

 

 

 

 

 

 

 
Renströms badkur 100 min – Vår signaturbehandling

 

Tångbad med inpackning och en avkopplande massage

 

En 100-minuter lång kroppsbehandling av tradition, historia, erfarenhet och ren skön avkoppling.

 

Havet ger energi och näring. Terapeutens lugna och erfarna beröring gör att kroppen slappnar av.

 

Behandlingen startar med ett traditionellt tångbad med handplockad tång från det friska och salta havet utanför Varberg. I det varma vattnet frigörs ämnen som man sedan 200 år vet gör underverk för huden.

 

Därefter följer en inpackning med Spirulinaalgen som med sin multinärande innehåll återfuktar och ger huden en mängd näringsämnen. Under inpackningen ges du en avslappnande ansikts- och hårbottenmassage och kuren avslutas med en lugnande helkroppsmassage med återfuktande och uppstramande Multivitamin Crème.

 


 

Curmans kur 50 min / 100 min

 

Badexperten Carl Curman var med och grundade Hagabadet 1876. Hans behandling består av ett cirkulationsökande och peelande tångbad med handplockad tång från det friska och salta havet utanför Varberg. Tångmassage har en 200-årig tradition och verkar läkande och renande på huden. Därefter en djupgående klassisk massage eller en avkopplande spamassage.

 

I behandlingen på 100 min ingår en längre massage.

– En behandling helt i en badexperts smak!

 


 

Pure Minerals 50 min / 100 min

 

Boosta kroppen med essentiella mineraler. Mineralerna hjälper till att avgifta kroppen och lindra värkande muskler och leder. En skön kur för dig som är stel och trött i kroppen. Passar även utmärkt efter ett hårt träningspass.

 

Behandlingen inleds med ett muskelavslappnande bad med massagestrålar och Wellness Soak, ett salt med över 60 olika mineraler och spårämnen.

 

Kuren avslutas med en massage med Remineralizing Body Crème och ekologisk solrosolja.

 

I 100-min kuren får du en längre massage och startar kuren med en mineralrik saltskrubb som tar bort torra hudceller.

 


 

Topp & Tåkur 50 min / 100 min

 

Här får du en skön massage av ansikte och hårbotten, dekolletage och nacke. Fötterna får en ljuvlig peeling, inpackning och en omsorgsfull fot- och underbensmassage. Att behandla dessa områden gör dig avslappnad i hela kroppen.

 

Behandlingen på 100 min startar med ett uppfriskande eukalyptusbad med masserande strålar, och avslutas med klassisk ryggmassage.

 


 

Pure Mama 50 min

 

Kuren börjar med ett lugnande chamomillebad. Efter badet får du en avslappnande massage för nacke, ansikte, hårbotten och fötter. Passar för dig som är gravid.

 


 

Moor Mud-inpackning 50 min / Moor Mud-kur 100 min

 

Den varma mineralrika Moor Mud-leran från Hevitzområdet i Ungern har unika egenskaper som verkar peelande, fuktgivande och muskelavslappnande. Hela kroppen får en stärkande och närande inpackning samtidigt som du får njuta av en ansiktsrengöring, mask och en skön ansikts- och hårbottenmassage.

 

I Moor Mud-kuren på 100 min fortsätter behandlingen med muskelavslappnande mineralbad och en skön avslappningsmassage med Remineralizing Body Crème.

 


 

Hagakuren 100 min

 

Kuren börjar med en lyxig saltpeeling som tar bort torra hudceller och förbereder huden inför inpackningen. Därefter får du en skön spamassage med mjukgörande crème och aromaolja anpassat efter dina behov. Efter massagen blir du inpackad i värmande täcke och får ansiktsvård med ansiktsrengöring, ansiktsmask samt en skön ansikts- och hårbottenmassage.

 


 

Detoxkur 100 min

 

En utrensande och närande kur för hela kroppen. Kuren börjar med en uppljusande, mjukgörande peeling med jojobakorn och fruktenzymer. Sedan får du en inpackning med spirulina-alger som är närande, utrensande och ger huden fin lyster.

Medan du ligger inbäddad får du en lugnande liten ansiktsvård. Efter en skön dusch får du ett utrensande bad med jetstrålar. Behandlingen avslutas med en lättare massageapplicering med återfuktande och uppstramande Multivitamin Crème.

 


 

Ren njutning 50/100 min

 

Behandlingen inleds med en kroppspeeling som tar bort torr hud och ökar cirkulationen. Därefter får du en avslappnande och återfuktande spamassage.

 

I 100-min behandlingen ingår en längre spamassage.

 


 

Favoritkur 50/100 min

 

En mix av några av våra favoritbehandlingar.

I 50-min behandlingen kan du väja 2 av alternativen nedan. I 100 min ingår alla.

 

• Kroppspeeling med havssalt och eucalyptus.

• Bad med eucalyptus och massagestrålar

• Klassik rygg- och nackmassage

• Liten ansiktsvård med rengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.