MEDLEMSKAP PUREYOGA

 

Vi bjuder dig på sommarens yoga 

Vi bjuder dig på medlemskapet i maj, juni och juli* om du blir medlem i maj. Du får dessutom ett startpaket värde 2500 kr, när du tecknar medlemskap hos oss.


Störst på yoga i Göteborg

Träna yoga när du vill och välj mellan yogalektioner från morgon till kväll, 7 dagar i veckan i tre olika studios*. Gruppträningspass och välutrustat gym ingår. Njut och koppla av i vackra bad och relaxytor. Investera i en behandling då och då. Låt Göteborgs bästa yogalärare och yoga-PT:s hjälpa dig att utvecklas. Samtidigt vistas du i en unik kulturhistorisk badmiljö.

 

Kalla det en träningsanläggning, spa eller badhus men vi säger att "Ett skönare ställe är svårt att hitta."


*Erbjudandet gäller på Hagabadet i Haga t.o.m. 2017-05-31 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller vid tecknande av medlemskap med 12 obligatoriska månader, dock ej Spa Exklusiv. Den första betalningen görs i slutet av juli och de obligatoriska månaderna gäller från och med augusti 2017. Startavgift tillkommer vid tecknande av medlemskap.
KONTAKTA OSS

 

Ring oss på tel: 031 600 683 eller använd formuläret nedan.


Namn:
E-post:
Mobilnummer:
Jag vill bli medlem:
Gäller följande medlemskap:
Övrig info:


* Vårt schema är dynamiskt och varierar över tid beroende på säsong, tillgång och efterfrågan. Under sommar, helgdagar har vi särskilt säsongsschema.

Vilket medlemskap passar dig?

Läs mer om våra medlemskap

 


 


Medlemskontrakt