Nöjd kund-garanti


Hos oss stannar man längre än hos andra, ibland resten av livet. I branschen har vi minst antal kunder som slutar, vilket är ett fantastiskt bevis på att våra medlemmar trivs hos oss och får utbyte av sitt medlemskap.

 

Trygghetsgaranti – vi ska motsvara dina förväntningar

Vi gör vad vi kan för att allt skall klaffa och att dina förväntningar skall infrias. Vi vet också att alla passar inte ihop med alla. Vi vill att våra medlemmar är nöjda och vill vara hos oss.

 

Hos oss har du en Nöjd Kund-garanti. Är Hagabadet inte rätt plats för dig, kan du inom 30 dagar avbryta ditt medlemskap. En möjlighet för dig att känna efter ordentligt. Du får tillbaka dina pengar förutom kostnaden för första månadens träning och den extra service du eventuellt använt.

 

Klicka på bilden ovan för att läsa vår Nöjd kund-folder.

 

Hitta det du älskar - Hagabadet runt på 30 dagar

Forskning visar att den som hittar den rörelseform man tycker extra mycket om, har störst möjlighet att få positiva hälsoeffekter under lång tid. Vårt 30-dagars introduktionsprogram Hagabadet runt hjälper dig att få en bra start för en hållbar och långsiktig livsstil. Vi vill få dig att känna dig som hemma så snart som möjligt och se till att du provat mycket av vår service för att du skall hitta dina favoriter. Läs mer >>

 

 


Medlemskontrakt

Klicka för att ladda ned vårt medlemskontrakt