GRUPP & EVENT
Träffas och ha kul ihop

 

Arbetsgruppen, kompisgänget eller möhippan ska träffas. Kul att ha ett eget specialsytt gruppträningspass som extra krydda. Som utmaning, skrattfesten eller hälsoboosten.

 

I grundpaketet ingår egen skräddarsydd träningsaktivitet utifrån vårt utbud och vår breda kompentens och dina önskemål. Tillgång till spa samt badrock, frotté och badtofflor ingår värde 499 kr - 699 kr/person

 

Mot tillägg kan vi servera både smoothie, juicer, mellanmål mm eller lunchbuffé och weekendlunch beroende på när ni väljer att komma och hur många ni är i gruppen.

 

Eget specialsydd gruppaktivitet:

 

- När beställaren inte är medlem: 3999 kr

- När beställaren är medlem: 3199 kr

 

Maxantal beror på vad ni väljer för typ av aktivitet, upp till 20 deltagare gäller aktuell prislista. När gruppen är fler än 6 personer tillkommer en personavgift på 250 kr/person. Vid fler deltagare begär offert.

 TIPS! Mindfulness

Är din arbetsgrupp i obalans?

 

Samla din arbetsgrupp. Vi erbjuder Mindfulness och MediYoga som "Prova på" med sjukgymnast, personlig tränare och yogalärare Louise Heiwall.

 

Ingen vana behövs och passar alla, både män och kvinnor.

 

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa till med för att kunna komma til rätta med en stressig vardag.

 

Vi kan även komma till er på arbetsplatsen.

 
FYLL I DIN BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Namn:
E-post:
Adress:
Mobilnummer:
Önskat datum:
Antal personer:

Önskad aktivitet:

För att ta del av Hagabadets tjänster är det en förutsättning att du bokar dig på något sätt.

Information som lämnas via bokning till någon av Hagabadets aktiviteter hanteras av Hagabadet AB i enlighet med gällande personuppgiftslag. Genom att fylla i dina uppgifter i en bokning har vi en relation och du godkänner då att Hagabadet använder dina uppgifter i syfte att marknadsföra sina produkter ett sk samtycke. Samtycke är enkelt att ta bort om du inte längre vill ha information från Hagabadet genom att du enkelt kan avregistera dig från utskick.