NÄSTA PureChange (tidigare PT-duellen) startar 15 januari 2018.

 

Klicka för att få ytterligare information >>

 

 


PureChange ger dig fokus, motivation och stöd


Listan på fördelarna med en hälsosam livsstil kan göras lång; smartare, gladare och längre liv är bara några exempel. Men trots att man vet att det är bra, är det för de allra flesta en väldigt tuff utmaning att bryta gamla mönster och skapa helt nya vanor. Kursen PureChange™ (fd PT-duellen) är ett sätt att få det fokus, den motivation och det stöd som behövs.

 

10 veckors hälsobubbla

Under 10 veckor arbetar du i ett team tillsammans med din Personliga tränare för att på kort tid skapa en hälsosam förändring av din fysiologi och din livsstil. Tester sker kontinuerligt både för att motivera dig och för att ha kontroll på vägen mot målet. ”Det är en lyxig känsla att gå in i 10-veckors bubbla och fokusera på sig själv, sin hälsa och veta att den coach man har gör sitt yttersta för att du ska bli ditt bästa jag. Det är tufft, det är krävande och det är absolut värt det ”, säger Marina Girone, kursansvarig för PureChange.

 

Vi har genomfört kurser med sammanlagt flera hundra deltagare, och upplevelserna och resultaten är slående.

NYHETER fr.o.m. hösten 2016 är namnet PureChange™ (tidigare PT-duellen). Det nya namnet speglar bättre den livsstilsförändring som kursen leder till.

 

Andra nyheter är att deltagarna får göra en hälsoundersökning före och efter kursen för att bättre kunna se förändringen som sker även inuti kroppen, inte bara den som är synliga på vågen och i spegeln. Vi inför dessutom en 3D-skanner som tar mätningen till nästa nivå. Läs gärna mer om nyheterna i vårt pressmeddelande.

 


Så här går det till

Deltagarna tränar 10 veckor med en PT och målet är att deltagarna skall förändra sin kroppssammansättning så mycket som möjligt på ett hälsosamt sätt. För att få en rättvisande jämförelse vid duellens slut, mäts den procentuella förändringen av fett% och fettfri vikt. Inför tävlingen vägs och mäts därför varje deltagare för att efter 10 veckor återigen vägas och mätas. Dessutom görs en hälsoundersökning med blodprov före och efter kursen för att se förändringarna som sker inuti kroppen.

 

Under de 10 veckorna tränar deltagarna regelbundet tillsammans med sin PT, som löpande stöttar, coachar och utbildar. Målet med tävlingen är att deltagarna skall lära sig att träna på ett korrekt och säkert sätt, att äta rätt och inte minst att tänka rätt när det gäller kost och träning. Dessutom vill vi gärna visa hur förhållandevis fort det kan gå att förändra sin kropp och livsstil när man har en bra coach i form av en PT.

 

Det är lite tävling också.

 

Kursen PureChange™ är också en tävling för att ytterligare få med ett pepp-moment. Deltagarna tävlar tillsammans med sin Personliga tränare mot andra par där de under 10 veckor kämpar om vem som med hjälp av sin PT kan förändra sin kroppssammansättning mest. Förutom en starkare, smidigare och inte minst snyggare kropp kan deltagarna vinna fina priser!

 

1:a pris - Spamedlemskap Exklusiv på Hagabadet under 1 år (värde ca 27.000 kr) *

2:a pris - 10 st PT-tillfällen (värde upp till 9.975 kr) **

3:e pris - 5 behandlingar (värde ca 5.500 kr) **

 

* Priset är personligt och skall lösas in inom 6 månader.

** Priserna är personliga och har en giltighetstid på 6 månader.

 


 


NÄSTA KURSSTART

Nästa kurs startar 15 januari 2018.

 

Pris: 32 500 kr

 

Kostnaden kan faktureras och delbetalning är också möjligt. Delar av PureChange kan vara avdragsgill.

 Intresseanmälan

Jag vill veta mer om PureChange innan jag bokar mig.

Namn:
E-post:
Mobilnummer:
Mål med deltagande:
Övrig info:
Jag är medlem:
Jag är inte medlem:
LÄS VIDAREStartskottet för en ny livsstil

 

Vi har pratat med några tidigare deltagare kring deras upplevelser.

 

 

 

Läs hela artikeln i vår blogg >>

 

 

 

 

 

 
3D-skanner visar träningsresultat på Hagabadet

 

PRESSMEDDELANDE: Hagabadet i Göteborg blir först i Västsverige med att erbjuda 3D-skanning av kroppen för att mer exakt visa de förändringar som träningen ger. Resultat sparas visuellt i form av en 3D-modell och användarna kommer kunna följa förändringar över tid på sin individuella webbplats. Den nya skannern är, tillsammans med hälsotester, nyheter när Hagabadets tioveckorskurs PureChange startar sin 23:e omgång den 5 september.

 

Läs mer i vårt pressrum >>
 

Hagabadet har i många år varit ledande inom personlig träning. Vi har idag några av Sveriges bästa tränare - alla med unika specialistkompetenser inom bl.a. diet, sjukgymnastik, golf, och yoga. Allt för att du skall kunna få hjälp med det som just du vill fokusera på. Din PT hjälper dig att lägga upp träningen samt coachar, inspirerar och peppar dig. Självklart tränar du på det sätt som passar dig bäst.

 

Läs mer om Personlig träning på Hagabadet