Göteborgs största utbud av träning

 

Med närmare 180 klasser i veckan - vattengympa, yoga, BodyCircle, PureSpinn och gym - har du total frihet att träna när det passar dig. Dessutom ingår bad, spa & relax i alla våra träningskort.

 


Erbjudande t.o.m. 18/10

När du blir medlem nu får du fri startavgift samt ett startpaket med 2 tillfällen hos sjukgymnast eller personlig tränare, praktisk väska med matchande vattenflaska, möte med hälsoinspiratör och yogamatta vid yogamedlemskap. Totalt värde över 3000 kr!

 

Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så guidar vi dig fram till rätt alternativ. Du kan även ringa på 031-600 683 eller maila på medlem@hagabadet.se


Kontakt


Namn:
Telefon:
E-post:
Jag nås enklast på:TelefonE-post
Spa, bad och relax ingår

På Hagabadet ingår spa, bad och relax i alla träningskort. Det är lätt att kombinera sin träning med välgörande behandling och god och bra mat och dryck, allt i samma hus. Det finns många goda skäl till varför många medlemmar ser Hagabadet som ett utökat vardagsrum och en bra del av vardagen.
Våra medlemmar stannar för livet

Hos oss stannar man längre än hos andra, ibland resten av livet. Vi har lägst avhopp i branschen, vilket är ett fantastiskt bevis på att våra medlemmar trivs hos oss och får utbyte av sitt medlemskap.

 

Det är också en trygg investering att bli medlem hos oss. Vi har en Nöjd kund-garanti du kan använda om vi inte skulle motsvara dina förväntningar och du kan frysa ditt kort vid sjukdom. Du får också ut maximalt av ditt medlemskap genom det 30-dagarsprogram du får som ny medlem.

 

Och du har naturligtvis under hela ditt medlemskap tillgång till den kunskap, erfarenhet, kompetens och genuin hantverksskicklighet som finns hos våra tränare, dietister, terapeuter och all övrig personal som finns här för att ta hand om dig.

 

Välkommen till Hagabadet