Vi bjuder på träning resten av året!

Du får dessutom fri startavgift (värde 899 kr)

när du blir medlem och tecknar ett årskort senast 15/12*.

 

Du får även ett startpaket med 2 tillfällen hos sjukgymnast eller personlig tränare, praktisk väska med matchande vattenflaska, möte med hälsoinspiratör och yogamatta vid yogamedlemskap. Totalt värde över 2500 kr.


Göteborgs största utbud av träning

Med närmare 180 klasser i veckan - vattengympa, yoga, BodyCircle, PureSpinn och gym - har du total frihet att träna när det passar dig. Dessutom ingår bad, spa & relax i alla våra träningskort. Det finns flera olika upplägg och varianter.

 

Vi guidar vi dig fram till rätt medlemskap.

 

Hur vill du kontakta oss?:

 

- Ringa på tel: 031-600 683

- Mejla: medlem@hagabadet.se


Boka din egen mötestid online

 

Boka tid

 


 

Eller lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan.


Kontaktformulär


Namn:
Telefon:
E-post:
Jag nås enklast på:TelefonE-post


Så här hanterar vi dina personuppgifter

 

Läs mer>>

 

 
Spa, bad och relax ingår

På Hagabadet ingår spa, bad och relax i alla träningskort. Det är lätt att kombinera sin träning med välgörande behandling och god och bra mat och dryck, allt i samma hus. Det finns många goda skäl till varför många medlemmar ser Hagabadet som ett utökat vardagsrum och en bra del av vardagen.
Våra medlemmar stannar för livet

Hos oss stannar man längre än hos andra, ibland resten av livet. Vi har lägst avhopp i branschen, vilket är ett fantastiskt bevis på att våra medlemmar trivs hos oss och får utbyte av sitt medlemskap.

 

Det är också en trygg investering att bli medlem hos oss. Vi har en Nöjd kund-garanti du kan använda om vi inte skulle motsvara dina förväntningar och du kan frysa ditt kort vid sjukdom. Du får också ut maximalt av ditt medlemskap genom det 30-dagarsprogram du får som ny medlem.

 

Och du har naturligtvis under hela ditt medlemskap tillgång till den kunskap, erfarenhet, kompetens och genuin hantverksskicklighet som finns hos våra tränare, dietister, terapeuter och all övrig personal som finns här för att ta hand om dig.

 

Välkommen till Hagabadet