SUMMERSALE!

Vi bjuder dig på månadsavgiften i augusti* när du blir medlem senast 20 augusti.

 

SUMMERSALE! Just nu ger vi ett maxat sommarpaket för dig som är kvar i stan. I sommarpaketet ingår:

- sommarstart med augusti månad gratis. Första månadsavgiften betalar du i slutet av augusti för september

- gratis startavgift

- yogamatta eco

- smart träningsväska

 

Dessutom ingår vårt startprogram Hagabadet runt på 30 dagar. Här ingår bl a 2 tillfällen med personlig tränare eller sjukgymnast.

 

 

 


Hur vill du kontakta oss?

- Ring tel: 031-600 683

- Lämna dina uppgifter i formuläret nedan.


Namn:
Telefon:
E-post:
Jag nås enklast på:TelefonE-post


För att ta del av Hagabadets tjänster är det en förutsättning att du bokar dig på något sätt.

Information som lämnas via bokning till någon av Hagabadets aktiviteter hanteras av Hagabadet AB i enlighet med gällande personuppgiftslag. Genom att fylla i dina uppgifter i en bokning har vi en relation och du godkänner då att Hagabadet använder dina uppgifter i syfte att marknadsföra sina produkter ett sk samtycke. Samtycke är enkelt att ta bort om du inte längre vill ha information från Hagabadet genom att du enkelt kan avregistera dig från utskick.

 


Mer av allt

Göteborgs största utbud av träning

Med närmare 180 klasser i veckan - SoulRide, vattengympa, yoga, BodyCircle och gym - har du total frihet att träna när det passar dig. Dessutom ingår bad, spa & relax i alla våra träningskort.


- Gör en onlinebokning för möte med rådgivare hos oss på Haga Östergata 6

 

Boka tid

 


 

 


Så här hanterar vi dina personuppgifter

 

Läs mer>>

 

 


*Erbjudandet gäller på Hagabadet t.o.m. 2018-08-20 och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller vid tecknande av medlemskap med 12 obligatoriska månader, dock ej Spa Exklusiv. Den första betalningen görs i slutet av augusti och de obligatoriska månaderna gäller från och med september 2018. Startavgift tillkommer vid tecknande av medlemskap.

 

 
Spa, bad och relax ingår

På Hagabadet ingår spa, bad och relax i alla träningskort. Det är lätt att kombinera sin träning med välgörande behandling och god och bra mat och dryck, allt i samma hus. Det finns många goda skäl till varför många medlemmar ser Hagabadet som ett utökat vardagsrum och en bra del av vardagen.
Våra medlemmar stannar för livet

Hos oss stannar man längre än hos andra, ibland resten av livet. Vi har lägst avhopp i branschen, vilket är ett fantastiskt bevis på att våra medlemmar trivs hos oss och får utbyte av sitt medlemskap.

 

Det är också en trygg investering att bli medlem hos oss. Vi har en Nöjd kund-garanti du kan använda om vi inte skulle motsvara dina förväntningar och du kan frysa ditt kort vid sjukdom. Du får också ut maximalt av ditt medlemskap genom det 30-dagarsprogram du får som ny medlem.

 

Och du har naturligtvis under hela ditt medlemskap tillgång till den kunskap, erfarenhet, kompetens och genuin hantverksskicklighet som finns hos våra tränare, dietister, terapeuter och all övrig personal som finns här för att ta hand om dig.

 

Välkommen till Hagabadet