YOGA på Hagabadet - ett Mecka för yogaintresserade

Under 2000-talet har yogan snabbt gått från att vara en livsstil för få, till att bli en träningsform för många. På Hagabadet i Göteborg har vi ett brett utbud av yoga med stor valfrihet för alla nivåer. Här kan du i lugn och ro pröva dig fram bland olika yogaformer tills du hittar en som passar just dina behov och önskningar.

 

Yoga för alla former

I grunden är detta också vad yoga handlar om: att utveckla ett sunt förhållningssätt till det egna jaget. Att med värme, kärlek och ödmjukhet kunna omfamna både dina styrkor och svagheter; att i din egen, individuella takt sträva mot att bli en helhet och på så vis inse att yoga blivit en del av din livsstil.

 

Med yoga får du ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att leva ditt liv i harmoni och balans, både med dig själv och med världen runtomkring dig.

 

Valfrihet - lektioner morgon, middag och kväll

Hagabadet har det största, bredaste och kanske till och med det djupaste utbudet av yoga i Göteborg. Hos oss hittar du det rätta flödet oavsett dagsform. Vi kallar det PureYoga by Hagabadet.

 YOGA som livsstil

Genom att välja Hagabadet som din Yogastudio har du också tillgång till sköna varma bad, avkoppling och relax på flera olika ställen i huset. Du har även tillgång till en hel träningsklubb med ett brett utbud av träningsklasser. Vi kan stolt säga att vi har stans mest erfarna Personliga tränare och vi erbjuder även PT med inriktning på yoga.

 

Vi har en rekommenderad ålder på +30 år och en åldersgräns på 16 år för bad och behandling.

 

Hagabadet - ren göteborgsk njutning sedan 1876


 

Vi finns med på yogakartan.se >>