Yoga på Hagabadet

På Hagabadets alla tre oaser finner du djup och bredd och mängder av yogaformer för såväl den vane yogisen, som den vi hälsar välkommen för första gången. I kombination med varma bad, relaxytor och ångande bastubad får du ett härligare yogaliv där aktivitet och energi får lika stort fokus som vila och stillhet.

 

Tre oaserHagabadet Haga

Innanför portarna i Haga har generationer av göteborgare njutit av välgörande bad och stärkande övningar. Här samsas väggmålningar från förra sekelskiftet med ett stort utbud av både yoga och många andra träningsformer.

 Hagabadet Älvstranden

Välkommen till en intim oas alldeles vid vattnet, ett personligt vardagsrum för våra medlemmar. Här finner du ett brett utbud av yoga i kombination med utvalda power-klasser och en bubblande spamiljö.

 Öppnar snart! Hagabadet Drottningtorget

Ett stenkast från myllret runt Göteborgs centralstation och affärsgator finner du denna lugna oas. I en rustik och ångande miljö får du både traditionella yogaformer och nyskapande och inspirerande YogaFusions.


MEDLEMSKAP | Få tillgång till ALLT! Erbjudande t.o.m. 28 feb

Du som tecknar medlemskap som inkluderar yoga, träning och spa senast 28/2 kommer utan extra kostnad ha tillgång till alla våra tre studios med totalt 180 yogaklasser i veckan. Du sparar ca 3000 kr per år (beroende på val av medlemskap).

 

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta det bästa alternativet för dig.


Jag vill veta merAllaHagaÄlvstrandenDrottningtorget
Namn:
E-post:
Mobilnummer:
Ev. meddelande: